Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/2/12
Αλεύρι σικάλεως
Το αλεύρι αυτό είναι πιο πλούσιο σε συστατικά (μαγγάνιο, μαγνήσιο, φωσφόρο) απο το αντίστοιχο του σιταριού και χαμηλώτερο σε λιπαρά. Το ψωμί σικάλεως έχει σκούρο χρώμα, τραγανή κόρα και μαλακή ψίχα.
Rye flour
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου