Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/2/12
Μαλακό αλεύρι
Αλεύρι απο μαλακό σιτάρι. Εχει αλευρώδη υφή, χαμηλή ποσότητα πρωτεϊνών γύρω στο 8-10%, ιδανικό για τη παρασκευή μπισκότων και κέϊκ. Οι ζύμες απο αυτό το αλεύρι παραμένουν μαλακές και αφράτες.
Cake flour
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου