Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/2/12
Νουτέλα
Είδος κρεμώδους προϊόντος που αποτελείται απο σοκολάτα και κρέμα απο φουντούκια. Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική, δίνει γεύση σε σοκολατούχα γάλατα, τρώγεται και σαν αλοιφή πάνω στο ψωμί.
Ιταλικής καταγωγής
Nutella
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου