Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/2/12
Γκράνα
Είδος ιταλικού τυριού για τρίψιμο. Είναι είδος Π.Ο.Π. Στη κατηγορία του ανήκει και η παρμεζάνα. Το τυρί παράγεται απο αγελάδες που τρέφονται με χόρτο και δημητριακά, στη πεδιάδα του Πάδου.
Grana cheese
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου