Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/2/12
Πώς κόβεται το ρόδι
Βάζουμε το ρόδι σε ένα πάγκο και το κόβουμε στη μέση. Παίρνουμε ένα μπώλ, το βάζουμε μέσα και χτυπάμε τη φλούδα με μία ξύλινη κουτάλα. Στο σημείο που το χτυπήσαμε, οι σπόροι ξεκολλάνε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου