Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
17/1/12
Μουστάρδα Rotisseur
Είδος σκουροκίτρινης, καυτερής αλλά αρωματικής μουστάρδας με μεγάλη περιεκτικότητα σε κόκκους του αντίστοιχου φυτού. Πήρε το όνομά της απο το τρόπο ψησίματος, (Roast) κρεάτων που συνοδεύει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου