Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/1/12
Maki-Zushi
Είδος "σούσι" (βλέπε ορισμό). Είναι μικρά ρολά γεμιστά με ποικιλία ψαρικών ή λαχανικών και ρύζι. Τυλίγονται σε φύκια τύπου "νόρι"(βλέπε ορισμό), καμμιά φορά όμως και σε λεπτό φύλλο ομελέτας, ρυζιού, αγγουριών.
Λέγεται και Norimaki, Makimoto
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου