Είδος πικάντικης σάλτσας απο ξύδι, μελάσα, ζάχαρη, χουρμάδες, σάλτσα σόγιας, αλάτι, μπαχαρικά. Είναι φυτικό προίόν χωρίς πρόσθετα.
ΙστορίαΗ σάλτσα αυτή παρασκευάσθηκε για πρώτη φορά 1899 απο τον Frederick Garton Στο Νότιγκχαμ που την διέθετε στο μπακάλικό του σαν "σπιτική σάλτσα". Αργότερα της προσέθεσε τα αρχικά HP γιατί έμαθε ότι τη σερβίριζε κάποιο εστιατόριο στο χώρο της Βουλής (House of Parliament).
HP sauce
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου