Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/1/12
Gugelhupf
Παραδοσιακό γερμανικό κέϊκ. Παρασκευάζεται με μαγιά, σταφίδες, αμύγδαλα, λικέρ απο κεράσια, καραμελωμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. Ψήνεται στο φούρνο μέσα σε ειδική μεταλλική φόρμα ώστε να γίνει ψηλό.
Τρώγεται μαζί με τον καφέ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου