Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/1/12
Παπούλες
Είδος σαλατικού που τρώγεται σχεδόν πάντα ωμό με τη συνοδεία λαδιού-ξυδιού. Θεωρείται ένα απο τα νηστίσιμα φαγητά της Κρήτης, συνοδεύει τις αγκινάρες και πίνεται μαζί με τσικουδιά.
Λέγονται και ψαρές, καμπυλιές. Pale pea - Lathyrus ochrus
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου