Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/1/12
Ραϊτα
Είδος πικάντικης σάλτσας απο στραγγιστό γιαούρτι ανακατεμένη με ψιλοκομμένο αγγούρι, κρεμμύδια ή και μπανάνες. Αρωματίζεται με βότανα και μπαχαρικά, όπως κύμινο, πιπέρι, σκόρδο, τσίλι και πιπερόριζα.
Ινδικής καταγωγής
Raita
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου