Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/1/12
Λιόκαφτο
Μικρά κομμάτια κρέατος ή ψαριού, μαρινάρονται σε αλάτι, ξύδι και μυρωδικά, μένουν στο μείγμα για μία εβδομάδα περίπου και στη συνέχεια στεγνώνουν στον αέρα.
Κατάγεται απο τις Κυκλάδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου