Είδος στιφάδου με μοσχάρι και κόκκινο κρασί απο τη περιοχή Βουργουνδία. Μαγειρεύεται σε σιγανή φωτιά μαζί με μυρωδικά, κρεμμύδια, σκόρδο και μανιτάρια.
Ιστορία
Θεωρείται ένα πιάτο των χωρικών, γιατί συνήθιζαν να ψήνουν για πολλές ώρες σκληρά κομμάτια κρέατος, ώσπου να μαλακώσουν.
Ιστορία
Θεωρείται ένα πιάτο των χωρικών, γιατί συνήθιζαν να ψήνουν για πολλές ώρες σκληρά κομμάτια κρέατος, ώσπου να μαλακώσουν.
Boeuf Bourguignon
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου