Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/12/11
Προφιτερόλ
Μικρά "σού" (βλέπε ορισμό), γεμιστά με κρέμα σαντιγί ή παγωτό. Συνήθως περιχύνονται με σάλτσα σοκολάτας, φράουλας ή καραμέλας, καμμιά φορά και απο άχνη ζάχαρη.
Profiterole
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου