Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/12/11
Σβήνω
Οταν χύνουμε ένα υγρό πάνω σε ψητό φαγητό. Το υγρό αυτό μπορεί να είναι αλκοολούχο (κρασί) ή χυμός (π.χ.ντομάτας). Το ρίχνουμε (σβήνουμε) λίγο-λίγο ώστε να σχηματίζεται ατμός. Οταν ο ατμός μετριαστεί, το ρίχνουμε όλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου