Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/12/11
Παντσέτα
Είδος μπέηκον που παστώνεται και αρωματιζεται με μπαχαρικά όπως το μοσχοκάρυδο, φινόκιο, πιπέρι. Εχει κυλινδρικό σχήμα. Αποξηραίνεται για τουλάχιστον 3 μήνες. Τρώγεται μαγειρεμένη ή απλά καπνιστή.
Pancetta
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου