Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/12/11
Σβίγκοι
Τύπος λουκουμά με τρύπα στη μέση. Παρασκευάζονται απο αλεύρι, βούτυρο, αυγά και για το σιρόπι ζάχαρη, μέλι, λίγο λεμόνι και λάδι για τηγάνισμα. Πλάθονται σαν κεφτεδάκια, αλλά πρίν τηγανισθούν, τους ανοίγουμε με το δάχτυλο, μία τρύπα στη μέση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου