Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/12/11
Ψήσιμο σε θερμό αέρα
Ομοιόμορφος τρόπος ψησίματος φαγητού. Με τη τεχνική αυτή ψήνονται μεγάλα κομμάτια κρέατος απο όλες τις πλευρές, ώστε να συγκρατούν το άρωμά τους και να απελευθερώνουν τους χυμούς τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου