Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/12/11
Ταβάς
Είδος κατσαρόλας με χερούλια και καπάκι. Μερικές είναι αλουμινένιες, άλλες πήλινες. Σε κάποιες περιοχές της Μακεδονίας έτσι λένε τα μεγάλα ταψιά που ψήνουν τις πίτες. Στις Κυκλάδες έτσι ονομάζουν τα παλιά τηγάνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου