Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/12/11
Αλφάλφα
Βλαστάρια (φύτρες) μιάς ποικιλίας τριφυλλιού που είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες. Τρώγονται ωμά σε σαλάτες, ορεκτικά, ομελέτες, σάντουϊτς.
Alfalfa -
Medicago sativa
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου