Ολικής Αλέσεως : Είδος ψωμιού απο αλεύρι το οποίο προήλθε απο την άλεση ολόκληρου του σιταριού. Εχει τις περισσότερες φυτικές ίνες
Γερμανικό ψωμί : Παρασκευάζεται απο μείγμα δημητριακών, κυρίως σίκαλης
Σόγιας : Στο σιτάρι του ψωμιού αυτού προστίθεται σογιάλευρο.
Σίκαλης : Μείγμα σιτάλευρου με αλεύρι σικάλεως. Το ψωμί αυτό είναι καφέ σκούρο και αρκετά βαρύ.
Σιμιγδαλένιο : Αυτό το ψωμί έχει γίνει απο κοκκώδες αλεύρι σιταριού
Πολωνικό ψωμί : Παρασκευάζεται με τη μίξη σιτάλευρου και παπαρουνόσπορου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου