Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/12/11
Κουάκερ
Αλεσμένη βρώμη που την ανακατεύουμε με γάλα και τη σερβίρουμε για πρωϊνό. Κάνει αρκετή ώρα να βράσει, είναι μάλλον άγευστο, συχνά του προσθέτουν γάλα ή και μπαχαρικά.
Βreakfast oats, Oat porridge
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου