Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/12/11
Εργολάβος
Είδος τραγανού μπισκότου γεμιστού με μαρμελάδα, κρέμα σαντιγύ, σοκολάτα κλπ. Παρασκευάζονται απο μαρέγκα (ασπράδια αυγών) και ψίχα αμυγδάλου, ενώ πολλές φορές χρωματίζονται με διάφορα χρώματα.
Macaron(s)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου