Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
27/11/11
Γκαλλιάνο
Είδος λικέρ απο αρωματικά βότανα και μυρωδικά, όπως κανέλλα, γλυκάνισο, λεβάντα, μέντα, βανίλια και κόλιανδρο, πιπερόριζα κλπ. Πίνεται μόνο του, ιδιαίτερα σε γάμους αλλά και σαν συστατικό διαφόρων κοκτέηλς.
Galliano
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου