Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
27/11/11
Θράψαλο
Είδος μαλάκιου που μοιάζει με το καλαμαράκι, όμως έχει μεγαλύτερο σώμα και μικρά πτερύγια. Αντίθετα με το καλαμαράκι εχει πιο σκληρή σάρκα και είναι πιο αλμυρό.
Illex coindeti - Short-finned squid
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου