Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
21/11/11
Μιλανέζ
Ορος που δηλώνει ότι το φαγητό έχει μαγειρευτεί κατά το τρόπο του Μιλάνου!. Συνήθως το πιάτο περιέχει ρύζι ή μακαρόνια και τριμμένη παρμεζάνα. Επίσης το πανάρισμα γίνεται με τριμμένη παρμεζάνα αντί για γαλέτα
a la milanaise
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου