Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
2/11/11
Σέλερι
Λαχανικό που μοιάζει με το σέλινο αλλά έχει πιο χοντρούς βλαστούς και πλατιά φύλλα. Τρώγεται ωμό σαν ορεκτικό ή χρησιμοποιείται για να δώσει άρωμα σε σαλάτες, σάλτσες και σούπες.
Celery, Celeriac - Apium graveolens
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου