1) Ζαχαροπλαστικής : Αρωματισμένη με διάφορα υλικά, κυρίως με κρέμα γάλακτος. Σερβίρεται κρύα σαν επιδόρπιο
2) Μαγειρικής: κρέμα μου φτιάχνεται με ωμό (για ζεστή μούς) ή βρασμένο ψαχνό (για κρύα μούς), απο τπ κύριο υλικό, αφού χτυπηθεί στο γουδί και περαστεί απο σίτα. Στη συνέχεια προστίθεται κρέμα γάλακτος΄και ζελέ για να δέσει.
mousse
2) Μαγειρικής: κρέμα μου φτιάχνεται με ωμό (για ζεστή μούς) ή βρασμένο ψαχνό (για κρύα μούς), απο τπ κύριο υλικό, αφού χτυπηθεί στο γουδί και περαστεί απο σίτα. Στη συνέχεια προστίθεται κρέμα γάλακτος΄και ζελέ για να δέσει.
mousse
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου