Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
21/11/11
Μπλανκέτ
Φαγητό κατσαρόλας με μοσχάρι ή αρνί, σερβιρισμένο με πηχτή σάλτσα. Μοιάζει με το "φρικασέ" (βλέπε ορισμό), αλλά η διαφορά έγκειται στα λαχανικά με τα οποία γαρνίρεται. Τα του μπλανκέτ έχουν βράσει χωριστά και όχι μαζί με το κρέας.
blanket
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου