Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/11/11
Ματινιόν
Μείγμα απο καρότο , κρεμμύδι, σέλινο, ζαμπόν, όλα κομμένα σε κύβους με δάφνη και θυμάρι. Το μείγμα σιγοβράζει με βούτυρο, σβήνεται με λευκό κρασί για να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως στρώση για το μαγείρεμα κρέατος.
Matignon
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου