Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/11/11
Μπάρμπεκιου
Μέθοδος μαγειρέματος κρέατος/πουλερικού ή και ψαριού σε γκρίλ ή σε σούβλα πάνω απο λάκκο με καρβουνα, ξύλα ή άλλο εύφλεκτο υλικό ή πάνω στη σχάρα μιάς ψησταριάς. Το ψήσιμο γίνεται στην ύπαιθρο.
Barbeque, barbecue, BBQ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου