Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/11/11
Ραγού
Είδος φαγητού που σημαίνει "γιαχνί". Κομμάτια απο αρνισιο ή μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύονται στη κατσαρόλα μαζί με λαχανικά. Αντί για το αναφερθέν κρέας, μπορεί να γίνει με πουλερικά, κυνήγι και ψάρι.
Ragout
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου