Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/11/11
Μπαρδουνιώτικο
Είδος μεζέ απο κοτόπουλο που έχει μαγειρευτεί και λιώσει μαζί με κρεμμύδια, τυρί, ελιές , κανέλλα και γαρύφαλλα.
Σπεσιαλιτέ και καταγωγή απο τη Σπάρτη Λακωνίας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου