Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/10/11
Conchiglie
Είδος ζυμαρικού που μοιάζει με κοχυλάκια σε ποικιλία μεγεθών. Λέγονται και κοχύλια. Είναι φτιαγμένα απο καθαρό στάρι και έχουν την ικανότητα να απορροφούν οποιαδήποτε σάλτσα με αποτέλεσμα να έχουν όμορφη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου