Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/10/11
Ραβιόλια
Μικρά πουγκιά απο ζύμη γεμισμένα με διάφορα υλικά. Παραδοσιακό ιταλικό ζυμαρικό απο τα πιο αγαπημένα. Σερβίρονται γαρνιρισμένα με πλούσια σάλτσα.
Στην Ινδία έχουν ένα παρεμφερές ζυμαρικό με τα ραβιόλια που το ονομάζουν
Gujiya
στο οποίο βάζουν ξερά φρούτα, ζάχαρι και μπαχαρικά για γέμιση.
Ravioli
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου