Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/10/11
Κιμάς αρνίσιος
Ο κιμάς αυτός κόβεται απο το το μπούτι (αφού καθαρισθεί απο λίπη και κόκκαλα), ή απο τη σπάλα του αρνιού. Το αρνί πρέπει να είναι ή απογαλακτισμένο ή ενός έτους (ζυγούρι) ή και μεγαλύτερο έως 2 ετών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου