Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/9/11
Chambre
Ορος που χαρακτηρίζει τη θερμοκρασία ενός τροφίμου ή ποτού. Ετσι όταν λέμε ότι ένα κρασί ή τυρί είναι "σαμπρέ" σημαίνει ότι έχουν θερμοκρασία δωματίου, άρα είναι κατάλληλα για κατανάλωση.
Γαλλική λέξη "chambre" που σημαίνει δωμάτιο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου