Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/9/11
Συκομαϊδα
Παραδοσιακό Κερκυραϊκό σπιτικό γλυκό. Παρασκευάζεται απο σύκο και πορτοκαλάκια κουμ-κουάτ που ζυμώνονται όλα μαζί με ούζο, μαστίχα και μούστο και τυλίγονται σε φύλλο καρυδιάς.
Σαν παστέλι υπάρχει και στην Εύβοια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου