Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/9/11
Λαυκίνος
Είδος πολύ συνηθισμένου Κέφαλου (βλέπε ορισμό) που πιάνεται συχνότερα στο παράκτιο ψάρεμα.Ξεχωρίζεται από το παχύ άνω χείλος με το σχίσιμο στο μέσο. Φτάνει τα 60cm και βάρος 2,5kg.
Grey mullet (Mugil chelo)
Λέγεται και βελάνισσα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου