Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/9/11
Βελουτέ
Λευκή "βελούδινη" σάλτσα που φτιάχνεται από "Ρου" (βλέπε ορισμό) και λευκό ζωμό (λαχανικών, ψαριού ή κρέατος). Μοιάζει με την μπεσαμέλ, αλλά χρησιμοποιεί ζωμό αντί για γάλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου