Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/8/11
Γάλα παστεριωμένο
Χρειάζεται να θερμανθεί στους 80 βαθμούς Κελσίου για 15 δευτερόλεπτα. Μετά δεν χρειάζεται βράσιμο
Υπάρχει πλήρες με 3,5% λιπαρά
Ελαφρύ με 1,5% λιπαρά και
άπαχο με 0% λιπαρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου