Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/8/11
Γάλα μακράς διαρκείας
Το γάλα αυτό αποστειρώνεται με την μέθοδο
U.H.T
, θερμαίνεται στους 150 βαθμούς Κελσίου και 10 δευτερόλεπτα ώστε όλα τα θρεπτικά στοιχεία να κρατώνται. Διατηρείται εκτός ψυγείου για 3 μήνες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου