Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
12/8/11
Μπουσέ
Μοιάζουν με "βολ ω βαν"* μόνο που είναι μικρότερα σε μέγεθος. Είναι φτιαγμένα απο ζύμη, αλλά το φύλλο τους είναι πιο λεπτό, ώστε να χωράνε ολόκληρα στο στόμα
(Bouchets)
* Βλέπε αντίστοιχο ορισμό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου