Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
7/12/15
Ολιεμπόλεν
Στρογγυλές μπουκίτσες απο ζυμάρι με γέμιση απο σταφίδες που τηγανίζονται στο λάδι και πασπαλίζονται με ζάχαρη άχνη. Ετοιμάζονται συνήθως τη περίοδο των Χριστουγέννων
Κατάγονται απο την Ολλανδία
Oliebollen
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου