Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/11/15
Σάλτσα Βουτύρου
Κρεμώδης λιπαρή σάλτσα απο βούτυρο , κρασί, λεμόνι, κρεμμύδια, μυρωδικά. Συχνά προσθέτουν κόκκινο κρασί. Συνοδεύει ψητά, ψάρια, κρεατικά
Beurre blanc, beurre sauce, butter sauce
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου