Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
25/11/15
Αφρόψαρα
Μικρά ψαράκια με ασημί χρώμα που κολυμπούν στον αφρό της θάλασσας. Αυτά συνήθως είναι σαρδέλλες, γαύροι, σαφρίδια, ζαργάνες και κοκάλια.
Συνήθως σερβίρονται σαν πρώτο πιάτο, τηγανιτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου