5/3/13

Μπρατσόλα

Λεπτές μοσχαρίσιες φέτες τηγανισμένες στο ζωμό τους, σε χυμό ντομάτας ή σε ελαιόλαδο. Σερβίρεται με βραστές πατάτες και πράσινη σαλάτα. Κατάγεται απο την Ιταλία.

Ιστορία
Οι πρώτοι άποικοι των μετέπειτα ΗΠΑ, τύλιγαν τις φέτες κρέατος γύρω απο γέμιση με κύριο συστατικό το τυρί και το μπαγιάτικο ψωμί και τις τηγάνιζαν σε καυτό λίπος.

Λέγεται και Ινβολτίνι  - Involtino - Involtini
Braciola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου