Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/2/13
Θιακιά μακαρονάδα
Παραδοσιακή μακαρονάδα απο την Ιθάκη. Φτιάχνεται με κρέας μαγειρεμένο σε λευκό κρασί και σάλτσα κρεμμυδιών. Τα μακαρόνια είναι χοντρά.
Το πιάτο αυτό σερβίρεται παραμονές του γάμου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου