Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/2/13
Beurre noisette
Είδος βουτύρου με άρωμα ξηρών καρπών. Εχει χρώμα καφέ σαν εκείνο του φουντουκιού, εξ' ού και το όνομά του. Χρησιμοποιείται για τα γλυκά μαντλέν, για σάλτσες, για κοτόπουλα, λαχανικά, ζυμαρικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου