Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/12/12
Μερέντα
Είναι μία αλοιφώδης πάστα απο σοκολάτα και φουντούκια. Συνήθως τρώγεται αλειμένη στο ψωμί ή μπαίνει σε γλυκά. Στην αγγλική γλώσσα λέγεται Nutella "Νουτέλα" (βλέπε ορισμό)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου